WLAN-адаптер

Online controller - BRP069C51

BRP069C51

Карактеристики на производот

  • Можност за управување со повеќе внатрешни единици преку апликација
  • Далечинско забележување дефекти
  • Гласовно управување преку Amazon Alexa или Google Assistant за управување со главните функции, како на пример, посакувана вредност, оперативен режим, брзина на вентилатор итн.
  • Контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  • Проверете ги временските услови и прогнозата каде што се наоѓа единицата

Предности

  • Residential Controller на Daikin

    Residential Controller на Daikin

    Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.