Управувач преку интернет со апликација

BRP069B45

BRP069B45

Карактеристики на производот

  • Управувач преку интернет: контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  • Надгледувајте ја потрошувачката на енергија на дневна, неделна или годишна основа и заштедете преку ограничувањето струја и режимот econo. Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период.
  • Можност за управување со повеќе внатрешни единици преку апликација

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.