Управувач преку интернет со апликација

BRP069B44

BRP069B44

Карактеристики на производот

  • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
  • Далечинско забележување дефекти
  • Можност за управување со повеќе внатрешни единици преку апликација

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.