Управувач преку интернет со апликација

BRP069B43

BRP069B43

Карактеристики на производот

  • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
  • Далечинско забележување дефекти
  • Можност за управување со повеќе внатрешни единици преку апликација

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Управувајте со внатрешната единица од секое место преку апликацијата

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.