Управувач преку интернет со апликација

BRP069B42

BRP069B42

Карактеристики на производот

  • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
  • Далечинско забележување дефекти
  • Можност за управување со повеќе внатрешни единици преку апликација

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.