WLAN-адаптер

BRP069A78

Управувач преку интернет со апликација

BRP069A78

Карактеристики на производот

 • Картриџ за WLAN-адаптер вметнат во внатрешната единица
 • Управувач преку интернет: контролирајте системот за греење и топла санитарна вода од било кое место преку апликација, локална мрежа или интернет
 • Можност за управување повеќе локации на единиците
 • Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период
 • Далечинско забележување дефекти

Предности

 • Residential Controller на Daikin

  Residential Controller на Daikin

  Управувајте со внатрешната атмосфера од секое место преку паметен телефон или таблет

 • Контролор на интернет

  Контролор на интернет

  Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Документација

Sorry, we could not find any documents.