WLAN-адаптер

BRP069A71

Управувач преку интернет со апликација

BRP069A71

Карактеристики на производот

  • Безжична локална мрежа
  • Управувач преку интернет: контролирајте системот за греење и топла санитарна вода од било кое место преку апликација, локална мрежа или интернет
  • Можност за управување повеќе локации на единиците
  • Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период
  • Далечинско забележување дефекти

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Документација

Sorry, we could not find any documents.