Управувач преку интернет со апликација

BRP069A62

BRP069A62

Карактеристики на производот

  • Управувач преку интернет: контролирајте системот за греење и топла санитарна вода од било кое место преку апликација, локална мрежа или интернет
  • Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период
  • Далечинско забележување дефекти
  • Можност за управување повеќе локации на единиците

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.