Управувач преку интернет со апликација

BRP069A61

BRP069A61

Карактеристики на производот

  • Управувач преку интернет: контролирајте системот за греење и топла санитарна вода од било кое место преку апликација, локална мрежа или интернет
  • Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период
  • Далечинско забележување дефекти
  • Можност за поврзување фотоволтаични соларни панели за оптимизација на потрошувачката на произведената електрична енергија
  • Можност за управување повеќе локации на единиците

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Управувајте со внатрешната единица од секое место преку апликацијата

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.