Управувач преку интернет со апликација

BRP069A45

BRP069A45

Карактеристики на производот

 • Управувач преку интернет: контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
 • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
 • Надгледувајте ја потрошувачката на енергија на дневна, неделна или годишна основа и заштедете преку ограничувањето струја и режимот econo. Поставете го распоредот за одмор кога сте отсутни подолг период.
 • Проверете ги временските услови и прогнозата каде што се наоѓа единицата
 • Далечинско забележување дефекти
 • Можност за управување со повеќе внатрешни сплит-единици преку апликација

Предности

 • Управувач преку интернет со апликација

  Управувач преку интернет со апликација

  Управувајте со внатрешната единица од секое место преку апликацијата

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.