Управувач преку интернет со апликација

BRP069A42

BRP069A42

Карактеристики на производот

  • Можност за управување со повеќе внатрешни сплит-единици преку апликација
  • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
  • Далечинско забележување дефекти
  • Управувач преку интернет: контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  • Проверете ги временските услови и прогнозата каде што се наоѓа единицата

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.