Управувач преку интернет со апликација

BRP069A41

BRP069A41

Карактеристики на производот

  • Можност за управување со повеќе единици Daikin Emura преку апликација
  • Создадете удобна атмосфера во домот во секое време и на секое место
  • Далечинско забележување дефекти
  • Управувач преку интернет: контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  • Проверете ги временските услови и прогнозата каде што се наоѓа единицата

Предности

  • Управувач преку интернет со апликација

    Управувач преку интернет со апликација

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.