Безжичен далечински управувач

BRC7FA532FB

BRC7FA532FB

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со црн декоративен панел за касетна единица за дување во сите насоки
  • Не може да се комбинира со панел со автоматско чистење за касетна единица за дување во сите насоки

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.