Безжичен далечински управувач

BRC7FA532F

BRC7FA532F

Карактеристики на производот

  • Во комбинација со бел декоративен панел за касетна единица за дување во сите насоки
  • Не може да се комбинира со панел со автоматско чистење за касетна единица за дување во сите насоки

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.