Едноставен далечински управувач за примена во хотел

BRC3E52C

BRC3E52C

Карактеристики на производот

 • Кориснички интерфејс со симболи за интуитивна контрола
 • Функциите се фокусираат на основните потреби на купувачите: температура, брзина на вентилатор, ВКЛ/ИСК
 • Современ дизајн
 • Заштеда на енергија благодарение на клуч-картичката, вградувањето прозорски контакт и ограничување на посакувана вредност
 • Флексибилната функција за отстапување овозможува собната температура да остане во нормалните граници, со што ќе овозможи удобност за гостите
 • Рамен заден панел за лесна инсталација
 • Лесно стартување: интуитивен интерфејс за поставки на напредни менија

Предности

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

Технички детали

Документација