Карактеристики на производот

Предности

  • Wired remote control

    Wired remote control

    Starts, stops and regulates the air conditioner.

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.