Карактеристики на производот

  • Wired remote controller especially developed for VAM units

Предности

  • Wired remote control

    Wired remote control

    Starts, stops and regulates the air conditioner.

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.