Жичен далечински управувач Madoka

Madoka - BRC1HHDK

Целосно редизајниран управувач за подобро корисничко искуство

BRC1HHDK

Карактеристики на производот

  • Елегантен дизајн достапен во 3 бои за да одговара на секаков ентериер
  • Кориснички интерфејс со симболи со интуитивна контрола преку копчиња на допир
  • Основни функции за просторно греење и топла санитарна вода (ВКЛ/ИСК, посакувана вредност на температурата)
  • Стандардни, компактни и лесно вградливи кутии за електрична инсталација со само 85x85 mm

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.