Жичен далечински управувач Madoka

Madoka - BRC1H519W7

Целосно редизајниран управувач за подобро корисничко искуство

BRC1H519W7

Карактеристики на производот

 • Елегантен дизајн достапен во 3 бои за да одговара на секаков ентериер
 • Кориснички интерфејс со симболи со интуитивна контрола преку копчиња на допир
 • Интуитивна апликација за поставување и копирање распореди, поставување функции за заштеда на енергија и надгледување за напредни корисници и технички лица и за лесно и краткотрајно пуштање во употреба за инсталатори
 • Заштеда на енергија благодарение на картичка со клуч/контакт со прозорец, ограничување на посакуваната вредност и флексибилната функција за отстапување, без да се наруши удобноста на гостите или станарите
 • Исплатливо решение за примена при инфраструктурно ладење со ротирање на работата и помошно работење
 • Функциите се фокусираат на основните потреби на купувачите: ВКЛ/ИСК, температура, режим, брзина на вентилатор, лајсни, филтер
 • Стандардни, компактни и лесно вградливи кутии за електрична инсталација со само 85x85 mm
 • Автоматско поставување на летното/зимското мерење на времето

Предности

 • Работа кога нема никој во домот

  Работа кога нема никој во домот

  Maintains the indoor temperature at your specified comfort level during absence, thus saving energy

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

 • Инфраструктурно ладење

  Инфраструктурно ладење

  Remove in a reliable, efficient and flexible way the heat constantly generated by the IT and server equipment to ensure maximum uptime while offering the best return on investment.

Технички детали

Документација

Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.