Жичен далечински управувач

BRC1E53A

BRC1E53A

Карактеристики на производот

 • Ротирање на работата и резерва за инфраструктурно ладење
 • Лесен за употреба: може да се пристапи директно до сите главни функции. Екранот се исклучува кога не се користи внатрешната единица
 • Оптимизирајте го системот за климатизација со помош на функциите за заштеда на енергија (ограничување на опсегот на температурата, функција за отстапување, тајмер за исклучување, …)
 • Контролата врз потребата ја намалува потрошувачката на енергија до 70% или 40% кога треба да се вклучат други поголеми уреди (само за Sky Air)
 • Функцијата за тивок режим може да се избере за да се намали бучавата на надворешната единица
 • Поддржува повеќе јазици: англиски, германски, француски, холандски, шпански, италијански, португалски
 • Пријатен и едноставен далечински управувач со современ изглед
 • Лесно стартување: интуитивен интерфејс за поставки на напредни менија
 • Следете ја потрошувачката на енергија со индикаторот во kWh што покажува потрошувачка на енергија
 • Поставете до 3 независни распореди за да може корисникот лесно да го менува распоредот низ целата година (на пр., лето, зима, меѓусезона)
 • Автоматско поставување на летното/зимското мерење на времето
 • Можност за поединечна забрана на функции од менито
 • Кога ќе снема струја, сите поставки остануваат зачувани благодарение на вградениот резервен извор на струја

Предности

 • Инфраструктурно ладење

  Инфраструктурно ладење

  Remove in a reliable, efficient and flexible way the heat constantly generated by the IT and server equipment to ensure maximum uptime while offering the best return on investment.

 • Работа кога нема никој во домот

  Работа кога нема никој во домот

  Maintains the indoor temperature at your specified comfort level during absence, thus saving energy

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.