Жичен далечински управувач

BRC1D52

BRC1D52

Карактеристики на производот

 • Тајмер за закажување: користи тајмер за да закажува поставени вредности за греење и ладење преку ден; може да се програмираат до 5 вредности на ден; избраните вредности ќе се активираат автоматски во закажаното време
 • Режимот за работа кога нема никој во просторијата ја одржува внатрешната температура на назначеното ниво на удобност кога сте отсутни и со тоа заштедува енергија
 • Интегрира основна контрола на единиците HRV (ВКЛ/ИСК, брзина на вентилатор)
 • Надгледување 24/7 на системот за неисправности во вкупно 80 компоненти
 • Итен приказ на погрешна локација и состојба

Предности

 • Работа кога нема никој во домот

  Работа кога нема никој во домот

  Ја одржува внатрешната температура на назначеното ниво на удобност кога сте отсутни и со тоа заштедува енергија

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Може да се постави да го стартува греењето или ладењето во секое време секој ден или секоја недела.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Го стартува, стопира и регулира климатизерот.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.