Жичен далечински управувач

BRC073

BRC073

Карактеристики на производот

 • Пријатен далечински управувач со современ изглед
 • Лесен за употреба: може да се пристапи директно до сите главни функции
 • Лесно стартување: интуитивен интерфејс за поставки на напредни менија
 • Оптимизирајте го системот за климатизација со помош на функциите за заштеда на енергија (ограничување на опсегот на температурата, функција за отстапување, тајмер за исклучување, …)
 • Поставете до 3 независни распореди за да може корисникот лесно да го менува распоредот низ целата година (на пр., лето, зима, меѓусезона)
 • Автоматско поставување на летното/зимското мерење на времето
 • Поддржува повеќе јазици (англиски, германски, француски, италијански, шпански, португалски, холандски, чешки, хрватски, унгарски, словенечки, романски, бугарски, руски, грчки, турски, полски, српски и словачки)
 • Можност за поединечна забрана на функции од менито
 • Можност за поединечна забрана на секое копче
 • Можност за поединечна забрана на секој оперативен режим (ладење, греење, автоматски итн.)
 • Кога ќе снема струја, сите поставки остануваат зачувани благодарение на вградениот резервен извор на струја
 • Режимот за отстапки во работата ја одржува внатрешната температура на назначеното ниво на удобност кога сте отсутни и со тоа заштедува енергија

Предности

 • Работа кога нема никој во домот

  Работа кога нема никој во домот

  Maintains the indoor temperature at your specified comfort level during absence, thus saving energy

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.