Надворешни единици

Sky Air - AZQS-BY1 A

Идеално решение за прометни места и мали продавници

AZQS-BY1 A

Карактеристики на производот

 • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид
 • Надворешните единици се опремени со swing-компресор или scroll-компресор, познат по ниското ниво на бучава и високата енергетска ефикасност
 • Примена на надворешни спарени единици
 • Сезонска ефикасност, оптимизирана за сите годишни времиња.
 • Единиците оптимизирани за сезонска ефикасност покажуваат колку ефикасно работи еден клима-уред преку целата сезона за греење или ладење.

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.