Надворешни единици

Sky Air - AZQS-B(8)V1

Идеално решение за прометни места и мали продавници

AZQS-B(8)V1

Карактеристики на производот

 • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид
 • Со PCB ладено со гас, се гарантира доверливо ладење, затоа што не влијае амбиенталната температура
 • Надворешните единици се опремени со swing-компресор или scroll-компресор, познат по ниското ниво на бучава и високата енергетска ефикасност
 • Особено се нуди за примена во парови (капацитет од 71 до 140)
 • Единиците оптимизирани за сезонска ефикасност покажуваат колку ефикасно работи еден клима-уред преку целата сезона за греење или ладење.

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик
Декларација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.