Серија Sky Air Active

Sky Air Active-series - AZAS-MY1

Идеално решение за прометни места и мали продавници

AZAS-MY1

Карактеристики на производот

 • Голема ефикасност: - Ознака за енергија до A+ (ладење) / А (греење) - компресорот овозможува значителни подобрувања во ефикасноста
 • Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината за 68% во споредба со R-410A, доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енергетска ефикасност и има помало полнење на разладното средство
 • Многу компактна и лесна за инсталирање
 • Заменете ги постоечките системи со технологијата на R-32 без да ги заменувате цевките
 • Гарантира работа при режим на греење до -15°C и ладење до -5°C
 • PCB ладен со разладно средство гарантира достојно ладење, затоа што нема влијание од амбиенталната температура.
 • Должина на инсталација до 30 m
 • Особено се нуди за примена во парови

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за употреба
Преземи јазик