Карактеристики на производот

  • Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енергетска ефикасност
  • Надворешните единици се опремени со swing-компресор, познат по ниското ниво на бучава и високата енергетска ефикасност
  • Примена на надворешни спарени единици
  • Радијатор на надворешен топлински разменувач обложен со антикорозивен слој
  • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид

Предности

  • Тивка работа на надворешната единица

    Тивка работа на надворешната единица

    "Silent" button on the remote control lowers the operation sound of the outdoor unit by 3dB(A) to ensure a quiet environment for the neighbourhood.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.