Карактеристики на производот

  • Благодарение на уникатната технологија на слободно висечки калем на надворешната единица, подобрен е циклусот на одмрзнување, со што се овозможуваат пониски трошоци за работа и не се таложи мраз
  • Развиено за региони со тешки зимски услови

Предности

  • Загарантирана работа и на -25°C

    Загарантирана работа и на -25°C

    Единиците на Daikin одговараат на сите клими, а се отпорни дури и на лоши зимски услови со оперативен опсег до -25 °C

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.