Жичен екран за интелигентен управувач преку таблет

AL-CCD07-VESA-1

Дополнителен жичен екран за локална контрола преку интелигентен управувач преку таблет

AL-CCD07-VESA-1

Карактеристики на производот

  • Интуитивен и пријатен кориснички интерфејс
  • Принцип приклучи-и-пушти со модул со интелигентен управувач преку таблет, без да се воспоставува мрежна врска
  • Содржи и ѕиден држач

Документација

Sorry, we could not find any documents.