Sky Air - AHQ-C / AZQS-B(8)V1 UK

За широки соби без спуштени тавани и без слободен простор на подот

Карактеристики на производот

 • Идеално решение за комерцијални простории без спуштени тавани или со тесни спуштени тавани
 • Особено се нуди за примена во парови
 • Може да се инсталира лесно во и нови проекти и во проекти за обновување
 • Филтерот ги отстранува честичките прав што се пренесуваат преку воздухот за да обезбеди постојано снабдување со чист воздух
 • Лесна инсталација и одржување
 • Намалете го варирањето на температурата со избирање на автоматската брзина на вентилаторот или брзина на вентилаторот од 3 чекора.

Предности

 • Само вентилатор

  Само вентилатор (преку жичен далечински управувач)

  The unit can be used as fan, blowing air without heating or cooling.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

 • Филтер за воздух

  Филтер за воздух

  Removes airborne dust particles to ensure a steady supply of clean air.

 • Инфрацрвен далечински управувач

  Инфрацрвен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner from a distance.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач (дополнително)

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.