Решение за свеж воздух со претходно определена големина

ADT-FDI

Врвна вентилација со враќање топлина

ADT-FDI

Карактеристики на производот

  • Претходно определени големини: полесен избор, понуда и нарачување
  • Директно се поврзува со претходно избраните надворешни единици DX на Daikin
  • IE-мотор со премиум ефикасност
  • Термичко тркало со висока ефикасност (враќање топлина)
  • Компактен дизајн
  • Квалитет на внатрешен воздух што ги задоволува директивите за хигиена VDI
  • Оперативен опсег од - 20°C до +46°C амбиентална температура
  • Директно интегрирање со интелигентната функција Touch Manager за надгледување и контрола

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.