Карактеристики на производот

 • Надворешните единици на Daikin се пријатни, цврсти и можат лесно да се монтираат на покрив или тераса или едноставно да се закачат на надворешен ѕид
 • Со PCB ладено со гас, се гарантира доверливо ладење, затоа што не влијае амбиенталната температура
 • Надворешните единици се опремени со swing-компресор или scroll-компресор, познат по ниското ниво на бучава и високата енергетска ефикасност
 • Особено се нуди за примена во парови (капацитет од 71 до 140)
 • Единиците оптимизирани за сезонска ефикасност покажуваат колку ефикасно работи еден клима-уред преку целата сезона за греење или ладење.

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.