Карактеристики на производот

 • Комбинацијата со разделени надворешни единици е идеална за малопродажни места, канцеларии и станбени примени
 • Најтенката единица во класата, само 245 mm (300 mm вградена висина) и затоа нема повеќе потреба од тесни тавански простори
 • Ниско ниво на бучава при работа, до 25 dBA
 • Среден надворешен статичен притисок до 150 Pa овозможува употреба на флексибилни канали од разни должини
 • Можност да се менува НСП преку жичен далечински управувач дозволува оптимизација на волуменот на доставениот воздух
 • Дискретно скриен во таванот: се гледаат само решетките за вшмукување и дување
 • Опремата за повеќе зони овозможува повеќе индивидуално контролирани зони да ги опслужува само една внатрешна единица

Предности

 • Работа кога нема никој во домот

  Работа кога нема никој во домот

  Maintains the indoor temperature at your specified comfort level during absence, thus saving energy

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.