Карактеристики на производот

 • Идеално решение за малопродажни места и бизнис околини и мали продавници
 • Подобрена енергетска ефикасност: до A+ ознаки за енергија
 • Особено се нуди за примена во парови
 • Цврст дизајн и квалитетна конструкција
 • Лесна инсталација и одржување благодарение на подобрената конструкција
 • Воздухот може да се испушта во секоја од 4-те насоки
 • Филтерот ги отстранува честичките прав што се пренесуваат преку воздухот за да обезбеди постојано снабдување со чист воздух
 • Контролирајте неколку внатрешни единици истовремено преку групната контрола Siesta Sky Air (дополнително)
 • Стандардна пумпа за одвод со подигнување од 700 mm
 • Дополнителен довод на свеж воздух

Предности

 • Само вентилатор

  Само вентилатор

  The unit can be used as fan, blowing air without heating or cooling.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

 • Чекори на брзината на вентилаторот

  Чекори на брзината на вентилаторот (4 степена)

  Allows to select up to the given number of fan speed.

 • Филтер за воздух

  Филтер за воздух

  Removes airborne dust particles to ensure a steady supply of clean air.

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Инфрацрвен далечински управувач

  Инфрацрвен далечински управувач (стандардно)

  Starts, stops and regulates the air conditioner from a distance.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач (дополнително)

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

 • Автоматско рестартирање

  Автоматско рестартирање

  The unit restarts automatically at the original settings after power failure.

 • Самодијагноза

  Самодијагноза

  Simplifies maintenance by indicating system faults or operating anomalies.

 • Опрема за пумпа за одвод

  Опрема за пумпа за одвод (стандардно)

  Facilitates condensation draining from the indoor unit.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.