Sky Air - ACQ-D / AZQS-BY1 UK

За продавници што имаат потреба од основни решенија

Карактеристики на производот

 • Идеално решение за малопродажни места и бизнис околини и мали продавници
 • Подобрена енергетска ефикасност: до A+ ознаки за енергија
 • Особено се нуди за примена во парови
 • Цврст дизајн и квалитетна конструкција
 • Лесна инсталација и одржување благодарение на подобрената конструкција
 • Воздухот може да се испушта во секоја од 4-те насоки
 • Филтерот ги отстранува честичките прав што се пренесуваат преку воздухот за да обезбеди постојано снабдување со чист воздух
 • Контролирајте неколку внатрешни единици истовремено преку групната контрола Siesta Sky Air (дополнително)
 • Стандардна пумпа за одвод со подигнување од 700 mm
 • Дополнителен довод на свеж воздух

Предности

 • Само вентилатор

  Само вентилатор

  The unit can be used as fan, blowing air without heating or cooling.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

 • Чекори на брзината на вентилаторот

  Чекори на брзината на вентилаторот (4 степена)

  Allows to select up to the given number of fan speed.

 • Филтер за воздух

  Филтер за воздух

  Removes airborne dust particles to ensure a steady supply of clean air.

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Инфрацрвен далечински управувач

  Инфрацрвен далечински управувач (стандардно)

  Starts, stops and regulates the air conditioner from a distance.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач (дополнително)

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

 • Автоматско рестартирање

  Автоматско рестартирање

  The unit restarts automatically at the original settings after power failure.

 • Самодијагноза

  Самодијагноза

  Simplifies maintenance by indicating system faults or operating anomalies.

 • Опрема за пумпа за одвод

  Опрема за пумпа за одвод (стандардно)

  Facilitates condensation draining from the indoor unit.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.