Ладен излог со воздушна завеса

AC

За совршено претставување на производите

AC

Карактеристики на производот

 • Воздушни завеси за оптимална ефикасност при ладење
 • Енергетски ефикасна
 • Кондензатор со малку одржување
 • Разладување на струја
 • Автоматско одмрзнување и испарување на кондензатот
 • Касетен систем за ладење
 • Замена на касетата за само 15 минути (лесно сервисирање)
 • Ролетна за заштеда на енергија (рид-прекинувач)
 • Внатрешно светло
 • Потпирачите на полиците може да се фиксираат во навалена позиција
 • Еколошки пријатно благодарение на природниот пропан за разладно средство
 • 100% без CFC и PFC

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.