Sky Air - ABQ-C / AZQS-B(8)V1 UK

Идеално за продавници со средна големина со спуштени тавани

Карактеристики на производот

 • Идеално решение за малопродажни места и бизнис околини и мали продавници
 • Дискретно скриен во таванот: се гледаат само решетките за вшмукување и дување
 • Особено се нуди за примена во парови
 • Филтерот ги отстранува честичките прав што се пренесуваат преку воздухот за да обезбеди постојано снабдување со чист воздух
 • Лесна инсталација и одржување
 • Системот за одвод со двојна заштита овозможува квалитет

Предности

 • Само вентилатор

  Само вентилатор

  The unit can be used as fan, blowing air without heating or cooling.

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

 • Чекори на брзината на вентилаторот

  Чекори на брзината на вентилаторот (3 степена)

  Allows to select up to the given number of fan speed.

 • Филтер за воздух

  Филтер за воздух

  Removes airborne dust particles to ensure a steady supply of clean air.

 • Неделен тајмер

  Неделен тајмер

  Can be set to start heating or cooling anytime on a daily or weekly basis.

 • Жичен далечински управувач

  Жичен далечински управувач

  Starts, stops and regulates the air conditioner.

 • Автоматско рестартирање

  Автоматско рестартирање

  The unit restarts automatically at the original settings after power failure.

 • Самодијагноза

  Самодијагноза

  Simplifies maintenance by indicating system faults or operating anomalies.

Технички детали

Документација

Sorry, we could not find any documents.