Rooftop base version

UATYA-BBAY1

Поопширен пакет со фабрички поставена функција за поголема флексибилност при инсталација и полесни сервисирање

UATYA-BBAY1

Карактеристики на производот

 • Reduced CO2 equivalent thanks to the use of lower GWP R-32 refrigerant
 • Модели со голема ефикасност, во согласност со ERP, што ги задоволуваат најновите услови на Eco-Design
 • Концепт приклучи-и-пушти лесен за инсталирање; нема потреба од дополнителни цевки, затоа што ова е спакувана единица
 • Најновиот управувач pCO5 овозможува директно интегрирање со BMS на Daikin или на трето лице преку BACnet или Modbus
 • Available as Made-To-Stock units and Made-To-Order units with extensive option package
 • 25mm double skinned panels ensure long-lasting life and provide good thermal and sound insulation
 • Алармот за затнат филтер означува кога треба да се исчисти филтерот, со што го подобрува квалитетот на воздухот и ефикасноста
 • Flexible supply and return air connection
 • Wide operation range in cooling (-15 ~ 48°C) and heating (-15 ~ 20°C)

Предности

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.