Спарена, близнак, тројна, двојна близнак

Super Inverter - RZQ-C

Спакуван систем за комерцијални примени

RZQ-C

Карактеристики на производот

 • Достапно како 20 и 25 kW
 • Заменете ги постоечките системи со технологијата на R-32 без да ги заменувате цевките
 • Гарантира работа при режим на греење дури до -15°C
 • Стандарден режим на ноќна тишина
 • Максимална должина на инсталација до 100 m
 • Широк асортиман на внатрешни единици што можат да се поврзуваат
 • Максимална разлика на висина на инсталација до 30 m

Предности

 • Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Автоматско менување меѓу ладење и греење

  Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација