Adapter for wiring normal open contact/normal open pulse contact

KRP413BB1S

(De)activate the unit by opening/closing windows and doors

KRP413BB1S

Карактеристики на производот

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.