Топлотна пумпа со мал инвертор и со воздушно ладење

EWYA-DW1P-H-

EWYA-DW1P-H-

Карактеристики на производот

 • Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енергетска ефикасност
 • Чилер со инвертор
 • Hermetically sealed swing inverter compressor
 • New casing for the outdoor units
 • Separate MMI-2 controller for indoor installation

Предности

 • Swing-компресор

  Swing-компресор

  Swing type compressors have a unified vane and roller with fewer moving parts producing low vibration and friction, achieve higher reliability and efficiency compared to conventionally rotary compressors

 • Инвертор

  Инвертор

  Inverter compressors continuously adjust compressor speed to actual demand. Fewer power-consuming starts and stops result in decreased energy consumption (up to 30%) and more stable temperatures.

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Упатство за употреба
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.