Domestic hot water tank

EKHWS-BA3Z2

Stainless steel domestic hot water tank

EKHWS-BA3Z2

Карактеристики на производот

  • Stainless steel domestic hot water tank
  • Available in 200 and 300 liters

Технички детали

Документација

Каталог
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.