Нискотемпературна Daikin Altherma со сплит-систем

Daikin Altherma 3 R F - EHVX-D3VG

Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење, ладење и топла вода; идеална за куќи со ниска енергија

EHVX-D3VG

Карактеристики на производот

  • Комбиниран резервоар од не’рѓосувачки челик за топла санитарна вода од 180 или 230 L и топлотна пумпа за лесна инсталација
  • Поради хидрауличните компоненти, нема потреба од компоненти од трети лица
  • PCB-таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Мала зафатнина при инсталација од 600x600 mm
  • Може да се избере вграден резервен грејач од 3, 6, 9 kW, а има достапни модели и без резервен грејач

Предности

  • Контролор на интернет

    Контролор на интернет

    Control your indoor unit from any lcoation via smart phone, laptop, pc, tablet or touch screen

Технички детали

Документација