Online controller via app

BRP069B42

BRP069B42

Карактеристики на производот

  • Create a comfortable home climate at any time and at any place
  • Remote detection of failures
  • Possibility to control multiple indoor units via app

Предности

  • Online controller via app

    Online controller via app

    Control your indoor unit from any location via app

Технички детали

Документација

Упатство за инсталација
Преземи јазик

За жал, не пронајдовме ниту еден документ во оваа категорија.