Онлајн-управувач на Daikin

Онлајн-управувач на Daikin

Постојано под контрола. Контролирајте ја атмосферата од секое место, во секое време.

Едноставно поврзете ја единицата со Wi-Fi и преземете ја апликацијата за да го смените термостатот, да поставите распоред за температура, да ја погледнете потрошувачката на енергија и да создадете свој циклус на работа од типот „Ако ова, тогаш тоа“. Компатибилни со нашите решенија за климатизација и греење, онлајн-управувачот на Daikin и онлајн-управувачот за греење на Daikin се идеални за контрола на атмосферата низ целата година.

*) Функциите на апликацијата за онлајн-управувач може да се различни, во зависност од типот на системот и внатрешната единица.

Дознајте повеќе за компатибилните единици
onlinecontroller_heating_v02.png
Вашиот дом

Контролирајте ја климата

Екранот ви овозможува преглед на објектот и пристап до неколку функции за да ја контролирате внатрешната атмосфера. Може да контролирате до 50 единици одеднаш за системи за климатизација.

*) Функциите на апликацијата за онлајн-управувач може да се различни, во зависност од типот на системот и внатрешната единица.

Поединечни соби

Со помош на интерактивниот термостат, може да ја контролирате температурата, режимот на работа и да направите распоред на постапки за поединечни соби.

*) Функциите на апликацијата за онлајн-управувач може да се различни, во зависност од типот на системот и внатрешната единица.

Поединечни соби
Временски распоред

Временски распоред

Создајте различен распоред со до 6 дејства на ден, 7 дена и активирајте специфични режими на работа. Временскиот распоред за топла вода (ТСВ) е достапен само за апликацијата за греење на Daikin.

*) Функциите на апликацијата за онлајн-управувач може да се различни, во зависност од типот на системот и внатрешната единица.

Употреба на енергија

Надгледувајте ја потрошувачката на енергија на единицата* за да ја зголемите заштедата. Кориснички пријатни графикони и икони ви помагаат да определите каде може да заштедите. Посетете ја оваа страница за да дознаете кои внатрешни единици се компатибилни со оваа функција.

*) Функциите на апликацијата за онлајн-управувач може да се различни, во зависност од типот на системот и внатрешната единица.

*Функцијата е достапна само за некои внатрешни единици

Energy_usage_control_564x365_v3.png
Ако А, тогаш Б

Ако А, тогаш Б

Програмирајте ја единицата според вашиот животен стил. Затоа што е компатибилна со разни уреди преку платформата iFTTT, можете да ја контролирате внатрешната атмосфера од далеку. На пример: АКО излезете од објектот, греењето ќе се исклучи.

Преземете ја апликацијата

Прирачници и декларација за сообразност

Станбена климатизација

BRP069B41

Read more

BRP069B42

Read more

BRP069B43

Read more

BRP069B45

Read more

BRP069A81

Read more

Daikin Altherma

BRP069A61

Read more

BRP069A62

Read more

Кондензирачки бојлери на гас

DRGATEWAYAA


Повеќе информации

Често поставувани прашања

Единици што можат да се поврзуваат

Услови за употреба