Не можам да се најавам со моето корисничко име и мојата лозинка. Сигурен(на) сум дека се точни и дека успешно ја активирав мојата сметка.

Во моментов пристап може да имаат само 16 паметни телефони/таблети до функцијата Out-of-Home со една сметка на 1 Out-of-Home. Ова ограничување служи за да се зголеми безбедноста на функцијата Out-of-Home.

Во моментов не може да се прекине пристапот на некој паметен телефон од вашата сметка на Out-of-Home за да се добие пристап со друг паметен телефон. За да се избрише списокот со дозволени паметни телефони/таблети, отстранете ја вашата корисничка сметка и направете ресетирање до фабрички поставки на мрежниот адаптер на Daikin.