1 2 3 4 5 6 building.jpg

1. Кујна

 • Паметната контрола ви овозможува да управувате со потрошувачката на енергија
 • Енергетските режими ги намалуваат трошоците
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија

2. Дневна соба

 • Нашето интелигентно око овозможува оптимален проток на воздух
 • Широк асортиман на внатрешни единици што одговараат на вашиот ентериер
 • Подобрете ги енергетските перформанси со помош на подно греење

3. Бања

 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Поврзување со еден радиатор за да имате топли крпи наутро

4. Спална соба

 • Преспивајте ги ноќите при стабилна температура
 • Вдишувајте здрав воздух, без мувла и алергени

5. Трем

 • Истрајни надворешни единици работат на сите временски услови

6. Покрив

 • Намалете ја потрошувачката на енергија и заштедете пари со соларни панели